Geregistreerd kassasysteem voor de horeca
Manage uw horecazaak met een geregistreerd kassasysteem (incl. blackbox en certificaat) en voldoe volledig aan de wet.
Wie heeft een geregistreerde kassa nodig?
Iedere horeca-ondernemer die meer dan 25.000 euro omzet per jaar uit restaurantdiensten behaalt, dient een geregistreerde kassa te hebben voor het verstrekken van een kasticket aan de klant. Vanaf 1 juli 2016 is dit reeds verplicht. Zaken zoals een restaurant, taverne, brasserie, eetcafé, bistro, kantine, theesalon of een bakkerij met verbruikszaal vallen allemaal onder de wetgeving van de geregistreerde kassa.
Hoe werkt een geregistreerde kassa?
Een geregistreerd kassasysteem bestaat uit een kassa, een controlemodule (FDM of blackbox) en een gepersonaliseerde kaart (VSC-kaart of smartcard). De gegevens van alle handelingen worden opgeslagen op de controlemodule. Omdat een geregistreerd kassasysteem al uw handelingen registreert en bewaart, hoeft u geen btw-bonnetje meer uit te reiken of een dagontvangstenboek bij te houden. U moet wel dagelijks rapporten aanmaken met behulp van de kassa. Met de rapporten die de kassa kan aanmaken, kunt u op een eenvoudige manier uw btw-aangifte (maand- of kwartaalaangifte) invullen. De klant krijgt het geprinte geregistreerd kassasysteem ticket, dit vervangt het traditionele btw-bonnetje.
Volledig tafelbeheer.
Met een geregistreerd kassasysteem zorgt u er binnen enkele klikken voor dat uw vloerplan overeen komt met uw restaurantopstelling.
- Wijs zitplaatsen aan gasten toe
- Verschuif tafels en pas uw vloerplan aan
- Voeg tafels samen of splits deze, en deel eenvoudig de rekening
Krachtig dashboard en rapportages.
Maak weloverwogen beslissingen met behulp van real-time data en toegankelijke rapporten - beschikbaar via de iPad, smartphone en desktop.
- Houd uw voorraad bij
- Ontdek welke gerechten uw hardlopers zijn en welke juist niet
- Bekijk de prestaties van uw medewerkers
Contacteer ons
Onze experts zijn gespecialiseerd in jouw sector. Laat je gegevens achter en we contacteren je zo snel mogelijk.