Wist u dat “de cloud” nog maar 25 jaar bestaat? En dat het grootste deel van de bevolking er pas 15 jaar geleden gebruik is van...
Typ hierboven en klik Enter om te zoeken. Klik Esc om te annuleren.
Nieuws en handige tips, speciaal voor u.
Nieuws en handige tips.
Alle tools om uw onderneming te doen groeien, rechtstreeks in uw inbox.
Uitgelicht artikel
BAVET heeft geen introductie nodig. Op minder dan acht jaar is het razend populaire spaghetticoncept uitgegroeid tot een waar spaghetticoncern....
Meest gelezen
Wanneer je een succesvolle en winstgevende horecazaak runt en wilt uitbreiden, kun je overwegen om franchisegever te worden. Een restaurant...
Btw is een gevoelig gegeven in de horeca en valt niet perse onder de meest favoriete gespreksonderwerpen van horecaondernemers. Niet...
Kleine ondernemingen vormen de ruggengraat van de economie: eind 2022 telde België ruim 1,2 miljoen zelfstandigen en ruim 230.000...
Wanneer vraag je als ondernemer een zakelijk voorschot (ook wel Merchant Cash Advance, of “MCA”) aan, en hoe doe je dat? Eén van...
Recente artikelen
Het is geen geheim dat uw eigen bar, café of club openen makkelijker gaat als u een gedetailleerd plan heeft. Voor u uw deuren opent,...
Hoewel u het gemakkelijk over het hoofd ziet, kan uw bar design veel bijdragen aan het succes van uw onderneming. Een goed ontworpen...
Uw bestaande technologie ontgroeien: een bitterzoet moment voor veel ondernemers. Toch is het één van de beste dingen die u kunt...
Voor bartenders die oprecht waarde hechten aan hun creaties en er duidelijk moeite voor doen, is cocktails maken een kunstvorm. Zo’n...
Vandaag doet de gemiddelde Belg ongeveer drie jaar over om van smartphone te wisselen. Zo’n relatief korte gebruikstermijn is voor...
Digitaal betalen – en elektronische betaalmethodes tout court – stond in de Belgische horeca vijf jaar geleden nog in haar kinderschoenen....
Of het nu aan tafel op restaurant of via afhaal- of bezorgdiensten aan tafel thuis wordt, valt voor de komende feestdagen nog te bezien....
Als e-commerce uw voornaamste bron van inkomen is, valt het zeker te overwegen om uw webshop van een keurmerk te voorzien. Waarom?...
Eén de van grootste uitdagingen in de horeca op dit moment is het vinden van personeel. Met zoveel veranderingen door lockdowns, heropeningen,...
Er komen een hoop dingen kijken bij het openen van een koffiebar. Naast alle uitdagingen heeft u wellicht ook twijfels om een nieuwe...
Voor de horecasector zijn de feestdagen één van de drukste periodes van het jaar. Hoewel de coronacrisis daar vorig jaar een serieuze...
Retailers en webshop eigenaren zijn al volop bezig met de voorbereidingen voor de feestdagen. Heeft u al nagedacht over het gebruik...
Zelfs horeca-ondernemers die nog niet bekend zijn met Black Friday en Cyber Monday zal de winkeldrukte eind november al opgevallen...
De feestdagen van 2021 beloven uitzonderlijk te worden. De coronacrisis heeft voor een transformatie van de horecawereld gezorgd: vandaag...
De drukste tijd van het jaar voor retailers breekt bijna aan. Waar de winkelstraten vorig jaar nog leeg waren en er volop online werd...
Eindelijk is het terug zover. Na twee jaar zonder beurzen vindt de Horeca Expo opnieuw plaats in Gent. Van zondag 21 november tot en...
De restaurants in België draaien weer op volle toeren en gasten genieten massaal van hun lang gemiste hapje en drankje. Maar door...
De feestdagen staan weer voor de deur. Black Friday, Cyber Monday, Sinterklaas, Kerstmis; stuk voor stuk belangrijke data voor retailers....
Meten is weten. Daarom zijn winkelstatistieken van groot belang om een goed beeld te krijgen van hoe uw winkel presteert. Voorbij zijn...
Er zijn maar weinig horeca-ondernemers die de eerste zijn om een horeca-onderneming te beginnen in een pand. U ziet vaker dat een ondernemer...
Bekijk meer onderwerpen
Nieuws en handige tips, speciaal voor u.
Nieuws en handige tips.
Alle tools om uw onderneming te doen groeien, rechtstreeks in uw inbox.