Makkelijker gezegd dan gedaan, natuurlijk, net zoals het kiezen van een naam voor een kindje dat nog geboren moet worden: soms duurt...
Typ hierboven en klik Enter om te zoeken. Klik Esc om te annuleren.
Nieuws en handige tips, speciaal voor u.
Nieuws en handige tips.
Alle tools om uw onderneming te doen groeien, rechtstreeks in uw inbox.
Uitgelicht artikel
BAVET heeft geen introductie nodig. Op minder dan acht jaar is het razend populaire spaghetticoncept uitgegroeid tot een waar spaghetticoncern....
Meest gelezen
Wanneer je een succesvolle en winstgevende horecazaak runt en wilt uitbreiden, kun je overwegen om franchisegever te worden. Een restaurant...
Btw is een gevoelig gegeven in de horeca en valt niet perse onder de meest favoriete gespreksonderwerpen van horecaondernemers. Niet...
Kleine ondernemingen vormen de ruggengraat van de economie: eind 2022 telde België ruim 1,2 miljoen zelfstandigen en ruim 230.000...
Wanneer vraag je als ondernemer een zakelijk voorschot (ook wel Merchant Cash Advance, of “MCA”) aan, en hoe doe je dat? Eén van...
Recente artikelen
Je webshop is naast je online visitekaartje ook dé manier om als retailer – naast je fysieke winkel – extra inkomsten te genereren....
Heb jij een webshop? KPI’s zijn onmisbaar voor ecommerce. Het stellen van doelen en het meten van je resultaten kan een wereld van...
Wil jij je winkelverkopen een boost geven? Dan is het een goed idee om actief op zoek te gaan naar positieve online reviews. Dit geldt...
Als ondernemer weet je dat een gezonde cashflow – niet alleen van contant, maar vandaag vooral van digitaal geld – de sleutel is...
Ben jij van plan om een webshop te starten en wil je met dropshipping beginnen? Lees dan verder. Dropshipping betekent dat je een webshop...
Voorraadbeheer is in de horeca een term die jammer genoeg te weinig wordt gebruikt. Veel horeca-ondernemers zijn zich er niet van bewust...
Horeca-ondernemers weten dat heerlijk, goed eten een prijskaartje heeft. Hoewel een deel van de kosten in de prijs op het menu zijn...
In de hotelindustrie zijn de termen PMS en POS vrij bekend. Een hotel PMS of property management system is een geavanceerde, online...
De horeca draait om de gasten. Restaurants zijn zeer afhankelijk van interacties met gasten en het bieden van een unieke en consequente...
“Ik ga mijn eigen zaak beginnen.” Hoe vaak heb ik dat het afgelopen jaar niet geroepen? Best wel vaak, eigenlijk. Zo vaak dat mijn...
Vanaf 1 juli 2022 moet elke handelszaak – zowel retail als horeca – ten minste één elektronisch betaalmiddel aanbieden. Klanten...
Je hebt het idee der ideeën gevonden voor een horecazaak. Fantastisch! Tijd om een ondernemingsplan voor horeca op te stellen zodat...
Het gros van de retail industrie maakt hun eigen handelswaar niet zelf, maar koopt die zelf bij leveranciers. Als je je eigen retailonderneming...
We vallen met de deur in huis: wil jij graag een koffiebar openen, maar weet je niet goed waar te beginnen en wat je precies nodig...
Naargelang je eigen gemoedsrust kun je in België als ondernemer zoveel horeca verzekeringen nemen als je wilt. Bepaalde horeca verzekeringen...
Stella Matutina viert dit jaar haar 50-jarig bestaan. De hotelschool bevindt zich in Michelbeke – een naam waarmee ze ook vaak benoemd...
Helaas kun je niet zomaar een horecazaak uit de grond stampen. Omdat je verantwoordelijk wordt voor voedsel, drank, muziek, personeel,...
De zomer, vakanties en diverse feestdagen komen eraan. Na twee jaar van lockdowns en restricties is de horeca dan ook meer dan klaar...
Veel horecazaken behandelen een wijnkaart vaak als bijzaak. Toch kan het juiste glas wijn een gerecht naar een hoger niveau tillen...
Hoewel iedereen het al heeft gehoord, gaan mensen het blijven herhalen: de populariteit van online winkelen en bestellen is onstuitbaar....
Bekijk meer onderwerpen
Nieuws en handige tips, speciaal voor u.
Nieuws en handige tips.
Alle tools om uw onderneming te doen groeien, rechtstreeks in uw inbox.