Personeelskosten zijn peperduur in de horeca, en een grote kostenpost voor elke horecazaak. Naargelang de omvang van je team kunnen...
Typ hierboven en klik Enter om te zoeken. Klik Esc om te annuleren.
Nieuws en handige tips, speciaal voor u.
Nieuws en handige tips.
Alle tools om uw onderneming te doen groeien, rechtstreeks in uw inbox.
Uitgelicht artikel
BAVET heeft geen introductie nodig. Op minder dan acht jaar is het razend populaire spaghetticoncept uitgegroeid tot een waar spaghetticoncern....
Meest gelezen
Nieuwe horecatechnologieën, TikTok-trends die elkaar in rap tempo afwisselen, wispelturig consumentengedrag: horeca trends lijken...
Btw is een gevoelig gegeven in de horeca en valt niet perse onder de meest favoriete gespreksonderwerpen van horecaondernemers. Niet...
Kleine ondernemingen vormen de ruggengraat van de economie: eind 2023 telde België ruim 1,2 miljoen zelfstandigen en ruim 227,000...
Wanneer vraag je als ondernemer een zakelijk voorschot (ook wel Merchant Cash Advance, of “MCA”) aan, en hoe doe je dat? Eén van...
Recente artikelen
Je hebt het gat in de markt gevonden en bent klaar om vraag en aanbod te koppelen met je nieuwe (web)winkel. Maar hoe kom je aan je...
Wil je een winstgevend bedrijf runnen, dan moet je zorgen voor een goede verhouding tussen je kosten en je omzet. Daarbij is de winstmarge...
Op maandag 28 februari werden de felbegeerde Michelin-sterren voor 2024 uitgereikt. Tijdens de jaarlijkse ceremonie reikt het Franse...
Hippe marketingtermen komen en gaan, maar klantgerichtheid is een tijdloos begrip. Waarom? Omdat het zowel op de lange als de korte...
Street food is een culinair genre op zich. Dat bewijzen de talloze foodtrucks die in de jaren 10 als paddenstoelen uit de grond zijn...
Terugkerende klanten zijn goed voor de omzet. Terugsturende klanten? Een stuk minder. Retouren horen erbij, maar sommige klanten maken...
België barst van de populaire horecaconcepten die in een mum van tijd zijn uitgegroeid tot nationale restaurantketens. De absolute...
In de competitieve wereld van online zichtbaarheid is je Google bedrijfsprofiel (voorheen Google Mijn Bedrijf) een onmisbaar hulpmiddel...
Lightspeed voerde onlangs een onderzoek uit bij 1.000 Belgische consumenten met vragen over hoe zij omgaan met reserveringen in de...
Je wil graag een kledingwinkel starten. Of je nu een doorgewinterde zakenvrouw of – man bent, of een beginnende ontwerper: als je...
We spreken 2012, en foodie Birger Vanacker is op vakantie in de Franse Provence, waar hij een knus winkeltje binnenstapt met kruiden,...
Het stimuleren van bezoekersaantallen en het verhogen van de winst zijn twee sleutelfactoren voor de horeca. Eén van de belangrijkste...
Ga jij je bedrijf uitbreiden, of heb je extra cashflow nodig om personeel, vaste lasten of marketingcampagnes bekostigen? Dan kan bedrijfsfinanciering...
Ben jij al begonnen met het plannen van je marketingstrategie voor de feestdagen? Nu is een goed moment, want veel consumenten beginnen...
Fooi is een welkom gegeven in de horecasector. Het kan een mooie aanvulling zijn op het loon van medewerkers, maar tegelijk bij horecaondernemers...
Als je niet wil dat je klanten interesse in je bedrijf verliezen, zul je lief voor ze moeten zijn. Hieronder delen we onze beste tips...
Wat hebben 18 bowlingbanen, tien pooltafels, zes karaokeruimtes, twee shuffleboards, vier dartborden en een stevige 40 arcadegames...
Als je het vandaag over Payconiq hebt, zal het veel mensen verbazen dat het bedrijf nog maar 8 jaar bestaat. De mobile banking app...
Vraag jij je ook wel eens af welke gerechten op je menu jou het meeste geld opleveren en welke je uiteindelijk alleen maar voorraad...
Het consumptiegedrag en verwachtingspatroon van gasten blijft continu veranderen, waardoor horecaondenemers zich flexibeler moeten...
Bekijk meer onderwerpen
Nieuws en handige tips, speciaal voor u.
Nieuws en handige tips.
Alle tools om uw onderneming te doen groeien, rechtstreeks in uw inbox.