U kent het wel: special edition voetbalshirtjes, telefoonhoesjes met foto’s van celebrities en programmaboekjes van musicals. Fans...
Typ hierboven en klik Enter om te zoeken. Klik Esc om te annuleren.
Nieuws en handige tips, speciaal voor u.
Nieuws en handige tips.
Alle tools om uw onderneming te doen groeien, rechtstreeks in uw inbox.
Uitgelicht artikel
BAVET heeft geen introductie nodig. Op minder dan acht jaar is het razend populaire spaghetticoncept uitgegroeid tot een waar spaghetticoncern....
Meest gelezen
Wanneer je een succesvolle en winstgevende horecazaak runt en wilt uitbreiden, kun je overwegen om franchisegever te worden. Een restaurant...
Btw is een gevoelig gegeven in de horeca en valt niet perse onder de meest favoriete gespreksonderwerpen van horecaondernemers. Niet...
Kleine ondernemingen vormen de ruggengraat van de economie: eind 2022 telde België ruim 1,2 miljoen zelfstandigen en ruim 230.000...
Wanneer vraag je als ondernemer een zakelijk voorschot (ook wel Merchant Cash Advance, of “MCA”) aan, en hoe doe je dat? Eén van...
Recente artikelen
Er staat ons een nieuw tijdperk te wachten, waarbij de horeca customer journey compleet anders is dan pre-COVID. Als horeca-ondernemer...
Bent u er al klaar voor om de terrassen open te gooien? Het Overlegcomité wil de terrassen op 8 mei heropenen, mits de besmettingsgraad...
Als digitale ondernemer moet u zorgen dat uw website voldoende bezoekers trekt. Maar hoe zorgt u ervoor dat die bezoekers veranderen...
Retailers die kiezen voor online verkopen of een combinatie van online en offline verkopen zien een sterke groei in hun omzet. Heeft...
Zou het niet ideaal zijn als uw restaurant in beeld komt op het moment dat potentiële gasten op zoek gaan naar een restaurant om eten...
Nu het retaillandschap sterk verandert moet u als retailer op zoek naar slimme manieren om u aan te passen. Die oplossingen moeten...
Het is zover, je gaat je eigen horecazaak beginnen. En dat kost geld. Hopen geld. De opstartkosten van een restaurant zijn breed en...
Het inslaan van voorraad is een belangrijk onderdeel van iedere goedlopende webshop. Er komt meer bij kijken dan alleen het inkopen...
Het is een uitdagende tijd voor de hospitality. Ook al helpt bezorgen en afhalen restaurants om te blijven bestaan, ze kunnen niet...
De lockdown duurt voort, maar – mede dankzij het vaccin – lijkt het einde in zicht. In de vorige Lightspeed horeca enquête blikten...
Wilt u een nieuwe horecazaak openen zodra de lockdown voorbij is? Dan kunt zich nu alvast voorbereiden, zodat u straks — zodra het...
Wilt u een nieuwe webshop starten? Dan is één van de eerste beslissingen die u moet nemen welke domeinnaam u wilt vastleggen. Een...
Als horecaondernemer wilt u voortdurend op de hoogte blijven van ontwikkelingen in de sector, nieuwe trends ontdekken en netwerken...
Online alcohol verkopen is niet zo moeilijk. Toch zijn er een aantal punten — anders dan bij een gewone webshop — waar u op moet...
Wat is het geheim van een keuken die efficiënt werkt en consistente gerechten produceert? Militair teamwerk. De Fransen, die tijdens...
Vanaf het moment dat een klant betaalt voor zijn aankoop en uitcheckt bij uw webshop, is hij benieuwd wat hij gaat ontvangen. Dit is...
We zitten er middenin: de tweede COVID-19 golf, deze keer met de feestdagen voor de deur. De schrik en de onwetendheid die we tijdens...
2020. Het jaar van de lockdown, social distancing, bubbelszelfquarantaine en knuffelbuddies. Voor ondernemers vooral het jaar van sluiten,...
Uit onderzoek van McKinsey is gebleken dat er een toenemende vraag is naar digitalisering van bedrijfsprocessen in de B2B omgeving....
Online maaltijden bestellen groeit al jaren sneller dan dineren in het restaurant zelf. Nu restaurants gesloten zijn vanwege de COVID-19-pandemie,...
Bekijk meer onderwerpen
Nieuws en handige tips, speciaal voor u.
Nieuws en handige tips.
Alle tools om uw onderneming te doen groeien, rechtstreeks in uw inbox.