Eindelijk lente! Voor u als restauranthouder is dit hét moment om u voor te bereiden op de drukke zomermaanden. Tijd voor een grote...
Typ hierboven en klik Enter om te zoeken. Klik Esc om te annuleren.
Restaurant
Bavet is één van de meest succesvolle fast-casual concepten in België van de afgelopen jaren. Op slechts drie jaar tijd heeft oprichter...
Met het intreden van de witte kassa beschikken meer en meer horecaondernemers over heel wat data. Ze zien welke producten snel lopen,...
Horecapersoneel is populair. Er zijn steeds meer horecagelegenheden, en iedereen wilt zich onderscheiden met de meest gastvrije en...
Veranderende voorkeuren van consumenten, stijgende kosten, personeelstekort, het steeds groter wordende aanbod van horecazaken (en...
Sociale media is een absolute must voor kleine bedrijven. Platforms zoals Instagram, Facebook, Twitter en TikTok zijn de perfecte digitale...
Maaltijdbezorging is booming. Deze service is – voor de horecaondernemers die het aanbieden – op dit moment goed voor 15% van de...
Ondanks alle technische ontwikkelingen van de afgelopen jaren, blijven er op het gebied van horeca twee factoren het meest bepalend...
Binnen een horecaonderneming vormt de menukaart de kern. Qua ontwerp is het belangrijk dat hij goed aansluit op uw merk, en als u als...
Hoe maakt u van een bestelling voor een koffie van €3 een grotere verkoop? Als u een succesvol quick-service concept wilt runnen,...
Heeft u ook al eens met veel bewondering gekeken naar de marketingacties van bepaalde orecazaken? Heeft u zich afgevraagd waarom u...
U heeft een strak ingericht restaurant met fantastisch eten en een duidelijk en overzichtelijk menu, op een toplocatie in de stad....
In de horecawereld zijn er talloze restaurants om uit te kiezen. Vaak kunt u vergelijkbare gerechten op het menu vinden en is het moeilijk...
2018 was ongetwijfeld het jaar van de vrouw. En hoewel vrouwen in veel sectoren de hoofdrol spelen, is dat in toprestaurants vaak nog...
Maak voor 2019 goede voornemens die echt een impact hebben op uw bedrijf. Wilt u het nieuwe jaar goed beginnen, evalueer dan of uw...
Brunch is een concept dat pas in de afgelopen 10 jaar een ware boom heeft meegemaakt. Vooral onder millennials is het een ware sociale...
Hoewel de Gault & Millau uitreiking nog maar net achter de rug is, heerste gisteren alweer spanning tussen de beste chefs van België....
Er zijn verschillende zaken waar ondernemers voortdurend naar kijken, zoals het verlagen van bedrijfskosten, voorraadbeheer of voorbereiding...
Steeds meer ondernemers breiden hun horecazaak uit met een nieuwe vestiging. Bijvoorbeeld omdat de huidige zaak wegens succes te klein...
Wist u dat er gemiddeld 20% van elk biervat verspild wordt? De meeste bar managers en restaurateurs hechten veel belang aan het verminderen...
Dankzij allerlei maatregelen van de overheid wordt er een alternatief geboden voor het zwartwerk in de horeca. Zo zijn er ondertussen...
Bekijk meer onderwerpen
Nieuws en handige tips, speciaal voor u.
Nieuws en handige tips.
Alle tools om uw onderneming te doen groeien, rechtstreeks in uw inbox.