Is de opmaak en presentatie van gerechten nu echt zo belangrijk? Kort gezegd, ja. De juiste presentatie is voor veel mensen aanleiding...
Typ hierboven en klik Enter om te zoeken. Klik Esc om te annuleren.
Horeca
Professionele keukens digitaliseren in snel tempo. De grote vraag is: wat is het juiste moment om te investeren in software voor de...
Elk jaar verspillen we wereldwijd 1,6 miljard ton voedsel. Deze hoeveelheid voedselverspilling kunnen we ons bijna niet inbeelden....
Inklokken, het lijkt misschien een ouderwetse manier van werken, maar toch zitten er een aantal voordelen aan. Het begon allemaal in...
Een uitstekende bediening enhoogstaande gerechten vormen de basis voor een onvergetelijk restaurantbezoek, maar wat houdt dat precies...
Antwerpen staat niet alleen bekend om haar goede shopadresjes, maar ook voor foodies is er genoeg te ontdekken in de Vlaamse hoofdstad....
Goed personeel behouden en vinden gaat niet vanzelf. Het motiveren van uw medewerkers is dan ook essentieel. In een tijd waar goed...
Overal ter wereld lijden mensen honger en toch gaat een derde van de mondiale jaarlijkse voedselproductie ongebruikt de afvalbak in,...
Een restaurant beginnen is een overweldigend proces. Er zijn veel factoren die bepalen of uw restaurant een succes wordt of akelig...
Maar liefst 69% van de millennialsmaakt een foto of video van hun bord en publiceren deze op Instagram en Facebook voordat ze aan hun...
In januari 2017 opende humus x hortense: een 100% duurzaam concept in hartje Brussel. De liefde voor de planeet en de natuur was...
Met ruim 2 miljard actieve gebruikers is Facebook de absolute koning van de social media platformen. Van die actieve gebruikers bestaat...
Tapas, dimsum, shared dining – hoe u het ook noemt, kleine gerechten zijn razend populair. Aan deze populariteit lijkt voorlopig...
Het succes van een horecazaak staat of valt met het personeel. Dat geldt zeker in de horecasector: als restauranthouder zit u niet...
Wat voor impact hebben restaurants op onze planeet? De restaurantsector wil klanten een onvergetelijke ervaring meegeven, maar dat...
Als hoofdstad van Nederland heeft Amsterdam een uitgebreid en gevarieerd horeca aanbod. Als u verder kijkt dan De Wallen (hoewel in...
Uitstekende service vormt een van de fundamenten van een succesvol restaurant. Maar wat ‘uitstekende service’ precies inhoudt,...
#BuyLocal, #FarmToTable, #GoGreen — u ziet deze hashtags de laatste jaren steeds vaker voorbij komen. Duurzaamheid is geen trend...
Een gastvrouw of gastheer in een restaurant heeft heel wat waardevolle kennis over de gasten. Deze gegevens zijn goud waard – als...
Op maandag 6 mei werden de prijzen voor beste groenterestaurants ter wereld uitgereikt in het QO Hotel, in Amsterdam. Voormalig chef...
Er zijn twee soorten gasten in de wereld van online reviews: zij die een fantastische ervaring hebben gehad en iedereen willen laten...
Bekijk meer onderwerpen
Nieuws en handige tips, speciaal voor u.
Nieuws en handige tips.
Alle tools om uw onderneming te doen groeien, rechtstreeks in uw inbox.