Of het nu aan tafel op restaurant of via afhaal- of bezorgdiensten aan tafel thuis wordt, valt voor de komende feestdagen nog te bezien....
Typ hierboven en klik Enter om te zoeken. Klik Esc om te annuleren.
Horeca
Eén de van grootste uitdagingen in de horeca op dit moment is het vinden van personeel. Met zoveel veranderingen door lockdowns, heropeningen,...
Er komen een hoop dingen kijken bij het openen van een koffiebar. Naast alle uitdagingen heeft u wellicht ook twijfels om een nieuwe...
Voor de horecasector zijn de feestdagen één van de drukste periodes van het jaar. Hoewel de coronacrisis daar vorig jaar een serieuze...
Zelfs horeca-ondernemers die nog niet bekend zijn met Black Friday en Cyber Monday zal de winkeldrukte eind november al opgevallen...
De feestdagen van 2021 beloven uitzonderlijk te worden. De coronacrisis heeft voor een transformatie van de horecawereld gezorgd: vandaag...
Eindelijk is het terug zover. Na twee jaar zonder beurzen vindt de Horeca Expo opnieuw plaats in Gent. Van zondag 21 november tot en...
Er zijn maar weinig horeca-ondernemers die de eerste zijn om een horeca-onderneming te beginnen in een pand. U ziet vaker dat een ondernemer...
De laatste jaren begint ook in de horeca de grens tussen online en offline steeds meer te vervagen. Virtuele restaurants zijn een goed...
Een café openen is voor veel mensen een droom. Het idee van een gezellige plek waar mensen graag komen voor een drankje, is zeker...
De lente is al in volle gang en de zomer laat niet meer lang op zich wachten. Pre-COVID was deze periode het meest lucratieve seizoen:...
Stel u voor: uw restaurant mag weer een onbeperkt aantal gasten ontvangen en u krijgt onverwachts een grote stroom gasten binnen.Geweldig...
Het is niet verwonderlijk dat mensen tijdens de pandemie meer eten afhalen en laten bezorgen. Veel restaurants moesten daarom op zoek...
Als horeca-ondernemer bent u blij met goed personeel, maar minder blij met de tijdrovende personeelsadministratie die erbij komt kijken....
Eindelijk is het zover! Na maandenlang opgestapelde stoelen en opgerolde luifels, mogen vanaf 8 mei de terrassen weer open! Menig horeca-ondernemer...
U kent het wel: special edition voetbalshirtjes, telefoonhoesjes met foto’s van celebrities en programmaboekjes van musicals. Fans...
Er staat ons een nieuw tijdperk te wachten, waarbij de horeca customer journey compleet anders is dan pre-COVID. Als horeca-ondernemer...
Bent u er al klaar voor om de terrassen open te gooien? Het Overlegcomité wil de terrassen op 8 mei heropenen, mits de besmettingsgraad...
Zou het niet ideaal zijn als uw restaurant in beeld komt op het moment dat potentiële gasten op zoek gaan naar een restaurant om eten...
Het is zover, je gaat je eigen horecazaak beginnen. En dat kost geld. Hopen geld. De opstartkosten van een restaurant zijn breed en...
Het is een uitdagende tijd voor de hospitality. Ook al helpt bezorgen en afhalen restaurants om te blijven bestaan, ze kunnen niet...
Bekijk meer onderwerpen
Nieuws en handige tips, speciaal voor u.
Nieuws en handige tips.
Alle tools om uw onderneming te doen groeien, rechtstreeks in uw inbox.