De zomer, vakanties en diverse feestdagen komen eraan. Na twee jaar van lockdowns en restricties is de horeca dan ook meer dan klaar...
Typ hierboven en klik Enter om te zoeken. Klik Esc om te annuleren.
Horeca
Veel horecazaken behandelen een wijnkaart vaak als bijzaak. Toch kan het juiste glas wijn een gerecht naar een hoger niveau tillen...
Hoewel iedereen het al heeft gehoord, gaan mensen het blijven herhalen: de populariteit van online winkelen en bestellen is onstuitbaar....
De naam Paul Bocuse doet normaal in de internationale horecasector bij velen een belletje rinkelen. Naast gerenommeerd gastronoom en...
Aan het begin van de eeuwwisseling was het gedaan met de havenactiviteiten in de Oude Dokken in het noorden van Gent. Wat achterbleef...
Waarom redden horecazaken het niet? Een vraag die ongetwijfeld even vaak gesteld wordt als dat ze antwoorden heeft. Laat één ding...
Btw is een gevoelig gegeven in de horeca en valt niet perse onder de meest favoriete gespreksonderwerpen van horecaondernemers. Niet...
Droomt u ervan om een ijskar te beginnen? Het kan een goede keuze zijn voor ondernemers die graag in de buitenlucht willen werken. De...
Technologie is meer dan ooit verbonden met de keuzes, verwachtingen en besluitvorming van de moderne consument. Vooraleer iemand vandaag...
Marketing. De term zegt het zelf: het “vermarkten” van iets. Evengoed blijft het een abstract begrip, omdat er een uitzonderlijk...
In dit steeds digitaler wordende tijdperk kunnen zelfs restaurants bijna niet meer zonder een goede website. Meer zelfs, bovenaan belanden...
Hoe kunt u als groeiend internationaal bedrijf operationele uniformiteit en consistentie waarborgen op meerdere locaties over heel...
De post-pandemie versie van de horeca is strijdvaardiger, bekwamer en meer flexibel dan ooit. Toch heeft de crisis ook gezorgd voor...
In het tijdperk van social media lijken restaurant e-mails misschien ouderwets, maar het is nog steeds de beste manier om gerichte...
Een eigen restaurant beginnen heeft veel gemeen met het starten van een eigen bedrijf, met het verschil dat er naast de gemeenschappelijke...
Een solide strategie voor social media-marketing is een onmisbaar onderdeel van een elk marketingplan. Door uw digitale aanwezigheid...
Wist u dat “de cloud” nog maar 25 jaar bestaat? En dat het grootste deel van de bevolking er pas 15 jaar geleden gebruik is van...
Het is geen geheim dat uw eigen bar, café of club openen makkelijker gaat als u een gedetailleerd plan heeft. Voor u uw deuren opent,...
Hoewel u het gemakkelijk over het hoofd ziet, kan uw bar design veel bijdragen aan het succes van uw onderneming. Een goed ontworpen...
Voor bartenders die oprecht waarde hechten aan hun creaties en er duidelijk moeite voor doen, is cocktails maken een kunstvorm. Zo’n...
Digitaal betalen – en elektronische betaalmethodes tout court – stond in de Belgische horeca vijf jaar geleden nog in haar kinderschoenen....
Bekijk meer onderwerpen
Nieuws en handige tips, speciaal voor u.
Nieuws en handige tips.
Alle tools om uw onderneming te doen groeien, rechtstreeks in uw inbox.