Steeds meer ondernemers breiden hun horecazaak uit met een nieuwe vestiging. Bijvoorbeeld omdat de huidige zaak wegens succes te klein...
Typ hierboven en klik Enter om te zoeken. Klik Esc om te annuleren.
Horeca
Wist u dat er gemiddeld 20% van elk biervat verspild wordt? De meeste bar managers en restaurateurs hechten veel belang aan het verminderen...
Dankzij allerlei maatregelen van de overheid wordt er een alternatief geboden voor het zwartwerk in de horeca. Zo zijn er ondertussen...
Zijn de bestellingen niet meer aan te slepen, voelt de zaak ietwat te klein voor alle gasten en wil u uw horecazaak bekendmaken in...
In de horeca wordt er meestal direct afgerekend, maar in sommige gevallen zoals bij een bedrijfsfeest of catering wordt de rekening...
Het is donderdag en mensen zijn er bijna klaar voor om het weekend weer in te luiden. Maar bent u er weer klaar voor om uw gasten te...
Pop-ups zijn niet meer weg te denken. Ze duiken plots op in steden en vertrekken weer even snel. Precies dat tijdelijke aspect geeft...
Het gebruik van geur in business is een stijgende trend. En dat heeft een goede reden! Onderzoek heeft namelijk aangetoond dat geur...
Als eigenaar van een winkel of horecazaak ben je altijd in de weer. Je houdt van het drukke ondernemersleven en de vrijheid die het...
Bekijk meer onderwerpen
Nieuws en handige tips, speciaal voor u.
Nieuws en handige tips.
Alle tools om uw onderneming te doen groeien, rechtstreeks in uw inbox.