Of je nu één buurtrestaurant runt of meerdere horecazaken tegelijk: miscommunicatie tussen de keuken en de bediening heeft direct...
Typ hierboven en klik Enter om te zoeken. Klik Esc om te annuleren.
Nieuws en handige tips, speciaal voor u.
Nieuws en handige tips.
Alle tools om uw onderneming te doen groeien, rechtstreeks in uw inbox.
Uitgelicht artikel
BAVET heeft geen introductie nodig. Op minder dan acht jaar is het razend populaire spaghetticoncept uitgegroeid tot een waar spaghetticoncern....
Meest gelezen
Wanneer je een succesvolle en winstgevende horecazaak runt en wilt uitbreiden, kun je overwegen om franchisegever te worden. Een restaurant...
Btw is een gevoelig gegeven in de horeca en valt niet perse onder de meest favoriete gespreksonderwerpen van horecaondernemers. Niet...
Kleine ondernemingen vormen de ruggengraat van de economie: eind 2022 telde België ruim 1,2 miljoen zelfstandigen en ruim 230.000...
Wanneer vraag je als ondernemer een zakelijk voorschot (ook wel Merchant Cash Advance, of “MCA”) aan, en hoe doe je dat? Eén van...
Recente artikelen
Op maandag 4 november vond de jaarlijkse bekendmaking van de Gault&Millau gids in België plaats. De 22ste editie van de gerenommeerde...
‘Amerikaanse toestanden’ of niet, Black Friday is inmiddels een traditie. Eind november gaat ook België massaal op koopjesjacht...
BAVET heeft geen introductie nodig. Op minder dan acht jaar is het razend populaire spaghetticoncept uitgegroeid tot een waar spaghetticoncern....
Als (online) retailer is een efficiënt voorraadbeheer cruciaal voor de financiële stand van zaken van jouw onderneming. Een goed...
“Ja, allo” – was ook exact wat ik zei toen ik voor de eerste keer YALO binnenstapte. Het urban boutique hotel gaf in 2021 eindelijk...
Het bepalen van de prijzen op je menukaart is cruciaal voor een gezonde winstmarge, voldoende omzet en – uiteindelijk – een winstgevende...
Eén van de eerste vragen die het merendeel aan startende horecaondernemers zich vandaag stelt, is: moet ik een witte kassa aanschaffen...
Je winkel omtoveren in een publiekstrekker, hoe doe je dat? Een meeslepende winkelervaring creëren waar je klanten niet omheen kunnen...
Het visueel aantrekken van klanten is belangrijker dan ooit, en goede productfotografie is daarom niet alleen onmisbaar voor webshops,...
Eén van de doorslaggevende factoren voor het succes van je winkel of webshop is het bepalen van je prijsstrategie, ook wel pricing...
Boekhouding. Voor velen een vreemd, complex en cijfermatig concept. Niet onmiddellijk iets waar de doorsnee horecaondernemer graag...
Wanneer vraag je als ondernemer een zakelijk voorschot (ook wel Merchant Cash Advance, of “MCA”) aan, en hoe doe je dat? Eén van...
Net zoals bij het starten van elk type onderneming, komt er ook bij een juwelierszaak starten best wat kijken. De traditionele en persoonlijke...
Consumenten spenderen maandelijks gemiddeld maar liefst $151 aan impulsaankopen – stel je voor dat je een deel hiervan kunt toevoegen...
Franchisenemer worden is een interessante optie voor ondernemers die liever op de succesformule van een bestaande horecazaak springen...
Wanneer je een succesvolle en winstgevende horecazaak runt en wilt uitbreiden, kun je overwegen om franchisegever te worden. Een restaurant...
Studio Ellis in Turnhout is een plek waar je alles kunt vinden wat je interieur doet opleven: bloemen, planten, unieke meubelen en...
Personeelskosten zijn peperduur in de horeca, en een grote kostenpost voor elke horecazaak. Naargelang de omvang van je team kunnen...
Je hebt het gat in de markt gevonden en bent klaar om vraag en aanbod te koppelen met je nieuwe (web)winkel. Maar hoe kom je aan je...
Wil je een winstgevend bedrijf runnen, dan moet je zorgen voor een goede verhouding tussen je kosten en je omzet. Daarbij is de winstmarge...
Bekijk meer onderwerpen
Nieuws en handige tips, speciaal voor u.
Nieuws en handige tips.
Alle tools om uw onderneming te doen groeien, rechtstreeks in uw inbox.